Technisch service medewerker zonnepanelen

Ter Apel, Nederland
Vacature is vervallen
259 dagen geleden Vast
Voltijd
Categorie: Technici, Elektrotechniek en Elektronica
Branche: -
Uren per week: 0 - 40
Ervaring: -
Opleidingsniveau: -

Als technisch service medewerker  ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van service,- en supportverzoeken met betrekking tot  zonnepanelen en/of zonneboilers. Het bedrijf is specialist in duurzame technieken en is hierin zeer vooruitstrevend. 

Je bent aanspreekpunt voor de klanten bij storingen of onverwachte problemen en je ondersteunt op afstand. Een uitdagende functie waarbij diverse aspecten bijeenkomen, zoals (commercieel) klantcontact, technische ondersteuning en een stukje planning.

Wat bieden wij:

Wij bieden je een afwisselende en zelfstandige functie in een vooruitstrevende, dynamische werkomgeving. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te nemen. Salaris wordt vastgelegd op basis van kennis en ervaring.

Wat bied jij:
Je bent sociaal, toegankelijk, zeer technisch onderlegd, klantvriendelijk en flexibel ingesteld. Je hebt affiniteit met techniek, daarbij ben je leergierig om de ins en outs te leren in de zonnepanelenbranche. Je bent in het bezit van een Rijbewijs B en bent klant,- en servicegericht, communicatief vaardig, gestructureerd en representatief.  

Een superleuke baan, waarin je je technische en commerciële vaardigheden kunt combineren.

Het bedrijf is tevens op zoek naar zonnepanelen monteurs/installateurs/electriciens!

 

 

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden